5 worksheets til den travle business lady

Få mit hemmelige trick til at blive endnu mere produktiv i din forretning, og vær sikker på at du husker at fejre dine succeser!

En af de ting, vi som selvstændige tit oplever, er udfordringen i at skulle planlægge vores egen tid. Igennem det sidste års tid, har jeg prøvet forskellige metoder af, og har fundet dén, der fungerer super godt for mig!
Derfor har jeg designet en pakke med worksheets, som du også kan bruge i din hverdag som selvstændig, studerende – eller hvis du generelt føler at du har brug for mere struktur end en to-do liste.

Jeg har glædet mig sådan til at fortælle om disse worksheets, som du kan se i videoen herover!

🎀 Klik her for at bestille hele pakken via MobilePay. Den koster 199,00 (incl. fragt, excl. moms) 🎀
(Husk at skrive din mail-adresse i beskedfeltet)


Pakken indeholder:

“Get shit done” – ugeskema

Because you need to get shit done 💁

Det er altid nok at se til som selvstændig. Med en række forskellige (faste eller nye) kunder, er der typisk også et hav af aftaler at holde styr på. Når du gør det til en vane at bruge 20 minutter, søndag aften, på at udfylde din ugekalender, kan du starte mandag morgen med overskud – og dykke direkte ind i dine arbejdsopgaver, uden at blive fanget i mailboxen først. Det er faktisk smartere end at skrive i din kalender, da du slipper for at blive mindet om dine private aftaler, men kan fokusere 100% på din business. Den her ugeplan kan du hænge et sted, hvor du hele tiden ser den 👀. Med de 10 ugeplaner er du dækket ind til det første kvartal af 2019. Er du klar til at få sat skik på din uge?
🎀 Så klik her for at bestille hele pakken via MobilePay. Den koster 199,00 (incl. fragt, excl. moms) 🎀
(Husk at skrive din mail-adresse i beskedfeltet)


“Remember me!” – kodehusker

Har du også 1000 forskellige passwords?

Er det bare mig, eller skal man have en kode til alting nu om dage 🙄 ? Du kender det sikkert: Du skal lave en profil for at få adgang til et eller andet og det betyder så, at du endnu engang skal oprette et nyt password 😒
Jeg har derfor vedlagt to postkort i din pakke, og det fede er at de har en dobbeltfunktion:
Forsiden er det fede citat: Give me some wifi, a pair of heels, a cup of coffee and watch me make the world go round! Det kan vi vidst alle forholde os til 💪🏼👩🏼
Bagsiden er en “kode-husker”, hvor du kan grifle dine brugernavne og passwords ned. På den måde får du samlet alle dine koder på ét sted 👌.
Da koderne er skjult på bagsiden, kan du hænge kortet på dit køleskab uden at nogen ved, hvad det rent faktisk gemmer på 🕵🏼‍♀️
🎀 Klik her for at bestille hele pakken via MobilePay. Den koster 199,00 (incl. fragt, excl. moms) 🎀
(Husk at skrive din mail-adresse i beskedfeltet)


Husker du at minde dig selv om, hvor awesome du er? 🙌🏼

Jeg er selv typen, der bliver nødt til at visualisere ting. Det gælder også for det, der ikke er så håndgribeligt i mit arbejdsliv. Derfor har jeg lavet tre små kort, som hjælper dig til at holde fokus og have hjertet med i dét du laver:

“Celebrate” – 5 kort

Hvor tit er det lige, at du husker at belønne dig selv for det arbejde du laver 🥂 🍣 💖 ?
Det første af mine tre små kort skal hjælpe dig til at blive bedre til netop det!

Eksempel:

Når jeg har… sendt mit næste nyhedsbrev
Så skal det fejres med… et (stort) glas rosé og et afsnit af Big Little Lies!

For mig er nyhedsbrevene en af de ting, jeg ved er virkelig vigtige, men som jeg ofte kommer bagud med, fordi jeg har så meget andet, der også haster. Derfor har jeg brug for at skabe en ekstra motivation, og når nyhedsbrevet er sendt, nyder dét glas rosé med ekstra god samvittighed.

🎀 Klik her for at bestille hele pakken via MobilePay. Den koster 199,00 (incl. fragt, excl. moms) 🎀
(Husk at skrive din mail-adresse i beskedfeltet)


“Ugens Tema” – 5 kort

Det lille kort med ugens tema, har virkelig også været brugbart for min forretning.
Når man driver sin egen virksomhed, kan det være sindssygt svært at skelne mellem de vigtige opgaver og overspringshandlingerne. For at gøre det nemt for mig selv at prioritere, sætter jeg et tema for min uge. Det kunne for eksempel være at skabe content. Det betyder at jeg skal fokusere på at skabe content, og derfor skal jeg hverken netværke, skrive salgsmails, høre podcasts, indgå samarbejder, tælle lager op, tage på messe eller andet der bestemt også kunne være fornuftigt at tage sig til. Tust me! Det er en lettelse at have en visuel reminder, når først man bliver fanget af shiny object syndrome ✨👀


“Husk at…” – 5 kort

Det sidste kort, er faktisk næsten det vigtigste. Det skal absoulut ikke bruges som huskeseddel til trivielle ting, som at købe toiletpapir eller sende nyhedsbreve. Jeg bruger det i stedet til at huske mig selv på de ting, vi alle glemmer i den travle hverdag 👩‍💻

Eksempel:

  • Husk at sove længe om søndagen 🛌
  • Husk at holde 10 min pause hver time (hvor du ikke kigger på din telefon 💆‍
  • Husk at kysse din kæreste som det første, når du kommer hjem efter en travl dag 💋

Der er så mange, der er stressede og det er typisk på grund af vores egne tårnhøje forventninger – så husk nu lige at klap dig selv på skulderen en gang i mellem også.


🎀 Klik her for at bestille hele pakken via MobilePay. Den koster 199,00 (incl. fragt, excl. moms) 🎀
(Husk at skrive din mail-adresse i beskedfeltet)

Når jeg har modtaget din betaling på MobilePay, så sender jeg dig en mail for at få din leveringsadresse. Jeg glæder mig allerede til at sende pakken afsted til dig 💌

– Kris ❤️

Kristine Birka

Jeg lever af at hjælpe forretninger indenfor mode, livsstil og skønhed med branding, markedsføring og grafisk design. Min store passion er æstetisk design der udstråler luksus og selvforkælelse.