Tag kontrol over din online markedsføring med en content-kalender

Du har dem sikkert også. Alle de gode intentioner. Du ved, de der handler om at lægge lækre billeder på Insta, sende nyhedsbreve, og få blogget hver uge. Vil du lære, hvordan du rent faktisk får ført dem ud i livet?
Jamen så lad os da komme igang!

Hver måned skal en række af mine kunder, have planlagt og skabt indhold til deres sociale medier, nyhedsbreve og hjemmeside. Det vil sige at jeg både skal ud og tage billeder, optage video og skrive tekster. Og så skal jeg selvfølgelig også liiige finde ud af, hvad der skal være fokus på i denne måned, og planlægge det hele, så de ved hvad, der kommer online hvornår.

Og hvordan er det nu lige at man gør noget super kaotisk til noget super hyggeligt?

Jamen man blander da bare lidt lyserød farve og nogle smukke skrifttyper…og vupti – så har man et fint worksheet til at holde styr på det hele.

Ja tak, jeg vil meget gerne tilmelde mig nyhedsbrevet, og modtage din content-kalender i min mailbox med det samme:


instagram, sociale medier, nyhedsbrev, iværksætter, selvstændig, logo
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, vil du modtage gode råd og tips til hvordan du får flere kunder i butikken.
Jeg skriver altid på dansk og gør det hele let og overskueligt, så det passer ind i din travle hverdag.
Jeg har fået flere forespørgsler på hvordan man kan “følge” bloggen, så man ikke går glip af nye indlæg – dét kan man netop via nyhedsbrevet, da jeg skriver til jer, når der kommer nyt på bloggen.

Klik her hvis du allerede har fået kodeordet, og gerne vil læse guiden.

Kristine Birka

Jeg lever af at hjælpe forretninger indenfor mode, livsstil og skønhed med branding, markedsføring og grafisk design. Min store passion er æstetisk design der udstråler luksus og selvforkælelse.