9 ting du kan lægge på Instagram

Har du også besluttet dig for at du blive bedre til at lægge noget ud på Instagram? Så er denne liste, med 9 gode idéer til indhold, helt sikkert noget for dig. Sæt igang!

1. Introducér dig selv

Få taget et professionelt portræt af dig selv, og skriv et par linjer om sig selv og hvad du brænder for. Dine kunder og følgere elsker at møde dig, og lære dig bedre at kende.


2. Din bedst sælgende behandling/produkt

Hvad er din ultimative top-sælger? Og hvorfor køber dine kunder det produkt eller den behandling?


3. Noget nyt du har lært

Hvad er helt nyt indenfor dit felt? Er der kommet en ny teknik eller en ny kollektion, som du netop har fået lov at se? Det må gerne være lidt nørdet, så dine følgere kan mærke at du er eksperten ?


4. En glad kunde

Nogen gange kan du mærke på en kunde at hun er ekstra glad for sit resultat eller køb. Spørg hende om du må tage et billede af hende i din butik, og om hun måske ovenikøbet vil lave en lille anbefaling.


5. Din forretning eller klinik

Tag et billede i dagslys, hvor dine lokaler tager sig aller bedst ud. Og skriv et par ord om hvorfor du har valgt netop disse lokaler til din forretning.


6. Før/efter-billede

Find to billeder af en transformation du har været med til at skabe hos en af dine kunder – noget af dét der virker aller bedst, er når folk kan se hvilke resultater du kan skabe for dem.


7. Noget smukt

Er det en buket blomster du har fået af din veninde? Eller måske det nye tapet du har fået på badeværelset. Tag et billede i dagslyset, så det rigtig kommer til sin ret. Instagram er et visuelt medie. Det vil sige at smukke billeder altid fungerer!


8. Dagens sang

Hvilket genialt track går du og nynner til arbejdet idag? Sørg for at dine følgere kan få den på hjernen sammen med dig.


9. Dagens tip

Der er stensikkert ét bestemt spørgsmål som du svarer på 100 gange i løbet af en dag. Skriv svaret hvor alle kan læse det – måske du kun behøver at svare på det 99 gange imorgen ?

Vil du have fingrene i disse lækre Insta-skabeloner til “Dagens tip”, som jeg har lavet klar til dig? Så klik her for at downloade de 6 forskellige skabeloner i pink eller grå.


Så har jeg vidst dræbt alle dine undskyldninger for ikke at lægge noget på Instagram, hva? Hvis du går ind og følger Birkablog på Instagram, så vil jeg super gerne følge dig tilbage. Og husk: Hvis du starter nu, er du blevet mega sej om en måned. Hvis du venter en måned med at gå igang, så starter du helt fra bunden.
Jeg glæder mig til at følge med hos dig!
– Kristine Birka ❤️

Kristine Birka

Jeg lever af at hjælpe forretninger indenfor mode, livsstil og skønhed med branding, markedsføring og grafisk design. Min store passion er æstetisk design der udstråler luksus og selvforkælelse.