3 ting der sker i mit liv lige nu

Flytning, hvalpe-barsel og om at se verden oppefra!
Hvis du følger med på Instagram, så ved du at jeg ikke er typen, der bryder mig om en monoton og forudsigelig hverdag. Næh nej, den skal helst bestå af en masse afvekslende opgaver og projekter. Både i min arbejdsdag og privat.

Det betyder at hver gang jeg møder en person jeg ikke har talt med i et par måneder, så føles det næsten som om der er gået flere år. Specielt de sidste par måneder har været fuld af masser af nye oplevelser, omvæltninger og udfordringer.

Derfor synes jeg det kunne være sjovt at give jer en lille opdatering på tre af mine seneste “projekter”.

1. Jeg har fået nyt legetøj aka “fuglen”

Da jeg rejste til Island i min sommerferie, var jeg godt klar over at jeg ville blive mødt af de vildeste fotomuligheder. Og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg kom til at se lidt for mange travel-vlogs på YouTube, inden jeg skulle afsted 🤭Hvis du også har været på YouTube, så ved du måske også, hvor farligt det kan være 💸
Det resulterede for mit vedkommende i et lille crush på dronen, DJI Mavic Air.
Jep. En drone – en af de ting, jeg aldrig helt har forstået, hvorfor folk gad at pakke med i kufferten.
Når jeg rejser, er jeg nemlig ikke typen, der gider at slæbe en masse tungt og upraktisk grej med. Jeg vil føle mig fri og ubesværet, og ikke tynget af en stor kuffert eller rygsæk med fotoudstyr. Derfor er mit spejlreflekskamera også udstyret med en smal, letvægts linse, så det kan være med mig overalt.
Men det viser sig at der faktisk er nogen, der har tænkt ligesom mig.
Den lille “fugl” kan nemlig klappes sammen, så den ikke er større end min iPhone 🤩
Og når jeg pakker den ned sammen med både fjernbetjening og oplader, kan jeg have det hele i min kosmetikpung fra DAY.
Så er det pludselig ikke dumt vel?

Desværre nåede jeg ikke at få den inden jeg skulle afsted til Island, men min lille fugl har til gengæld været med på tur ud i det danske efterår.Og shiiiit, hvor er jeg vild med den.
Jeg tror ikke helt det var gået op for mig, hvad jeg sprang ud i, da jeg indgik samarbejdet med Hubshop.dk, der har været med til at sponsorere min lille, lækre DJI Mavic Air.

For uanset, hvor mange YouTube-reviews man ser, så er det bare noget helt andet at flyve selv. Men efter jomfrurejsen, hvor jeg med svedige hænder, reddede den lille fugl fra et voldsomt vindstød, og fik styret den i sikkerhed mellem to træer, har vi været bedste venner.2. Jeg er blevet mor

September måned startede ret overvældende ud!
Jeg blev nemlig “mor” til lille Chloe 🐕 Den sødeste og mest fluffy hvalp, jeg nogensinde har mødt.
Selvfølgelig havde ideen været undervejs i nogle måneder, men der var flere ting, som ikke gik præcis som planlagt. Og jeg havde egentlig opgivet håbet om at blive hundeejer, da den lille cremefarvede pomerania-blanding pludselig kom tumlende ind i mit liv.
Jeg må indrømme at min tid på “hvalpe-barsel”, har givet mig en helt ny respekt for jer, der har fået børn 🙌🏼
Min søgehistorik på Google tegner nok et billede af, hvor bange man er for at gøre noget forkert i starten 😬💦Chloe, eller Keke som vi kalder hende (efter en vis Drake-sang), har allerede charmet sig ind i hjertet på alle. Og hun blev allerede i den første uge introduceret for sit liv som kontorhund. Jeg er faktisk en lille smule i tvivl om hun tror at kontoret er hendes rigtige hjem 😜

Og det bringer mig til den sidste nyhed…

3. Jeg har fået nyt kontor

Ja den er sgu god nok – det lille verdensfirma er flyttet ud af byen. Nærmere bestemt, er vi flyttet fra Nørrebro til Rødovre.
Min skønne biz-bestie, Anne Billing, er heldigvis flyttet med. Og vi har brugt den første halvdel af oktober på at dulle vores nye og endnu større kontor op. Jeg siger ikke at det er blevet super feminint, men der indgik muuuuligvis en spand lyserød maling i processen 😇🎀Det nye kontor, som vi stadig kalder det, ligger som en del af et større kontorhotel. Det betyder at vi har fået en masse nye kollegaer, som vi mødes med over frokost, eller til en kop kaffe i vores lille sladderhjørne.I har måske allerede set billeder fra kontoret på min Insta, og der kommer helt sikkert mange flere. Både af vores nye hovedkvarter og den bedårende kontorhund, Chloe.

PS. Vil du gerne følge med, når jeg er ude med fuglen, eller se mere til hverdagen på kontoret i Rødovre?
Så klik her for at komme direkte til min Instagram-profil.
Jeg vil super gerne høre, hvad du synes om det nye format, hvor jeg deler lidt mere fra min hverdag?

Kristine Birka

Jeg lever af at hjælpe forretninger indenfor mode, livsstil og skønhed med branding, markedsføring og grafisk design. Min store passion er æstetisk design der udstråler luksus og selvforkælelse.