Hej, jeg hedder Kristine Birka!

Jeg lever af at hjælpe passionerede iværksættere, med at få flere kunder i butikken.

Du har muligvis stødt på nogle af disse udfordringer:

  • Du synes ikke der er sammenhæng i din virksomheds udtryk
  • Der kommer ingen kunder i din butik
  • Du vil gerne udvide med et nyt koncept eller produkt, men har svært ved at få det til at passe ind
  • Kunderne vender ikke tilbage efter de har besøgt din butik
  • Du vil gerne selv igang med at brande din virksomhed, men ved ikke hvor du skal starte
  • Eller også overvejer du at åbne en forretning, og har brug for al den viden du kan få

Jeg vil forsøge at besvare alle de spørgsmål, du både som nyopstartet eller erfaren, stiller omkring markedsføring af din virksomhed. Bloggen skal være et opslagsværk og en tjekliste for dig, og indeholde de ting du bør vide, når du ønsker at skabe en succesfuld forretning. Du får guides og gode råd til hvad du selv kan gøre for at arbejde på din forretnings brand. Og hvor og hvordan du får hjælp til de ting, du ikke selv kan lave.


Min baggrund

Jeg har været selvstændig siden jeg var 22, og har hjulpet mange iværksættere og etablerede virksomheder, med sparring, markedsføring og deres grafiske udtryk. Jeg har været vidne til hvad der skal til for at en virksomhed får succes, og har finjusteret min opskrift på at skabe et stærkt brand. Da jeg blev selvstændig i en relativ ung alder, ved jeg hvad det vil sige at knokle hårdt for at ens “baby” vokser, og ved hvordan man tackler de bump der kan komme på vejen.
Min styrke ligger i at jeg har stort kendskab til målgrupperne. Jeg ved hvordan du får fat i din målgruppe og gør dem til glade kunder. Jeg har desuden et stort netværk, og deler gerne mine gode kontakter så du kan bruge deres ekspertise.

Kunne du tænke dig at få hjælp til din virksomhed?

Jeg deler gerne ud af mine erfaringer og giver dig gode råd til hvordan du kan komme igang med at få flere kunder i butikken.

Send mig en mail på kristine@birkablog.dk eller skriv en sms til 23244247 – så ringer jeg dig op.