En af de ting, der kommer bag på rigtig mange klinikejere, er hvor meget teknisk de skal til at lære, for at kunne markedsføre sig selv.

Derfor nøjes mange med at oprette en facebookside til deres klinik, og går derved glip af en masse kunder.
Nogle er måske så heldige, at deres venindes mand kan sætte en hurtig hjemmeside op for dem. Men det bliver bare aldrig rigtig som de havde tænkt sig. Og den er måske lidt pinlig at vise frem, fordi den slet ikke passer til den hyggelige og personlige atmosfære, der jo er i selve klinikken.

I stedet for at gå og have dårlig samvittighed, eller være bange for at du ikke bliver taget seriøst, er det eneste du skal gøre, faktisk at investere i en professionel hjemmeside.
En smuk og elegant hjemmeside, der får dine kunder til at føle sig velkommen, og som får dem til til at booke en tid i din kalender.
Når din klinik har sin egen super lækre hjemmeside, skal du ikke længere føle dig usikker på hvad folk siger om dig. I stedet kan du have ro i maven over at din klinik fremstår super professionel – og du kan gøre dine kunder stolte, og dine konkurrenter misundelige.

All Inclusive

Når du bestiller en hjemmeside hos mig, får du altid “hele pakken”.

Det vil sige at du får et smukt design, tegnet specielt til din klinik. Du vil derfor ikke opleve at dine konkurrenter har en side, der ligner din til forveksling. Det er nemlig ofte tilfældet, hvis man bruger en færdig skabelon.
Jeg tager mig af ALT det tekniske. Så du kommer ikke til at sidde oppe en hel nat for at se video guides på YouTube, eller gå i stå fordi din IT-mand er på ferie. Desuden kan jeg svare på alle dine spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om, eller gerne vil lære selv.
Jeg sørger for at din hjemmeside er klar til at tage imod bookinger, fra det online bookingsystem du har valgt at bruge. Hvis du ikke ved hvilket du skal vælge, vil jeg anbefale dig dét, som de fleste af mine kunder bruger.
Desuden får du 2 timers professionelt photoshoot, af dig og din klinik, sådan at din hjemmeside bliver super personlig og professionel at se på. Et photoshoot i sig selv koster flere tusinde kroner. Men da de rigtige billeder betyder sindssygt meget for en smuk hjemmeside, har jeg valgt at det altid er inkluderet i din pakke.
Men vigtigst af alt, så får du en person, der forstår din forretning, og som ikke slipper dig, så snart jeg har lavet din hjemmeside. Jeg bliver på sidelinjen, så du altid kan få fat på mig, hvis du har et spørgsmål, skal tilbyde en ny behandling, eller har brug for en lille videoguide til, hvordan du selv retter dine priser.

Hvem er jeg?

Et godt samarbejde bygger på en fantastisk kemi. Derfor vil jeg gerne lære dig at kende, så jeg kan forstå dine ønsker og hjælpe dig med at opnå dine drømme.
Jeg vil lige kort fortælle om mig selv – du bør nemlig også kende mig:

“Mit navn er Kristine Birka, og jeg er webdesigneren, der elsker æstetisk design og wellness. Jeg lever af at hjælpe selvstændige klinikejere, som dig, med at få flere kunder i butikken. Det gør jeg blandt andet ved at skabe smukke og elegante hjemmesider. Jeg har blandet andet lavet hjemmeside for Klinik Rude og TAMBOURs Frisør & Kosmetolog.
Til dagligt har jeg bloggen Birkablog.dk, hvor jeg hjælper dygtige frisører, kosmetologer, massører, coaches og andre behandlere med at få de kunder de fortjener, ved hjælp af online branding.”

Hvad skal du gøre?

Du skal finde plads i din kalender til et møde på 2 timer. Der vil vi sammen finde ud af hvordan din hjemmeside skal se ud, og hvornår du gerne vil have den færdig. Du behøver ikke at forberede noget til mødet, da jeg allerede har stort kendskab til din branche. Du skal bare møde op og være klar til at fortælle om dine drømme for din salon eller klinik.

Hvad koster det?

Prisen for en hjemmeside kommer an på hvor mange undersider du har brug for.


Den simple hjemmeside
 • Dit design
 • Tekst til 5 undersider
 • 5 fotos fra din klinik/salon
 • Opsætning af online booking

 
Til dig, der kun tilbyder én type behandling eller kursus.

15.900 kr
Bestil nu

Den populære hjemmeside
 • Dit design
 • Tekst til 10 undersider
 • 10 fotos fra din klinik/salon
 • Opsætning af online booking

 
For dig, der tilbyder flere typer af behandling.

24.900 kr
Bestil nu

Den avancerede hjemmeside
 • Dit design
 • Tekst til 20 undersider
 • 20 fotos fra din klinik/salon
 • Opsætning af online booking
 • Mulighed for blog

Til dig, der tilbyder mange forskellige slags behandlinger.

32.900 kr
Bestil nu


Den mest solgte løsning er 10 undersider til 24.900 kr. Hvis du er i tvivl, så send en mail til kristine@birkablog eller ring/sms til 23 24 42 47. Så vejleder jeg dig til den rigtige løsning, og du slipper for at betale for mere end du har brug for.
Du kan vælge at betale på to forskellige måder:
(Priseksempel ved “Den Populære Hjemmeside”)

 • betal hele beløbet ved start, og få 10% rabat (SPAR 2.490 kr)
 • betal halvdelen ved start (12.450 kr), og halvdelen når siden er klar til at komme online (12.450 kr)

Hvornår er min nye hjemmeside klar?

Du skal regne med at der går cirka 1 måned fra vi har det første møde, til din hjemmeside er færdig. Når vi går igang, skal der afsættes én dag, hvor jeg kommer ud og tager billeder i din klinik eller salon. Det aftaler vi naturligvis sammen, hvornår det passer bedst.


Da jeg har meget travlt pga stor efterspørgsel, er det en god idé at booke dit opstartsmøde i god tid – send en mail nu og vi finder et tidspunkt sammen. Vi kan holde mødet hos dig, eller på mit kontor i København.
Jeg glæder mig til at møde dig!